OTTERSPEER

 • FOTOGRAFIE
 • LAB
 • STUDIO
 • BEELDBANK
 • PRESS

Inkt

UltraChrome K3 HDR inkt

Uw foto’s worden afgedrukt met 12 vooraanstaande UV-bestendige pigmentinkten. Door de combinatie van deze inkten met luxe papiersoorten is een ongeëvenaard en gedetailleerd kleurenspectrum mogelijk.

Professioneel papier

Net zo belangrijk is het materiaal waarop de afdruk wordt gemaakt. Met zorg zijn twee papiersoorten geselecteerd die uw foto’s het beste kunnen dragen. Aan u de keuze: satijnglans of hoogglans, waarbij de eerste veruit het meest geschikt is voor inlijsten, albums en exposities.

Droogtijd

De afdrukken worden gemaakt met watergedragen pigmentinkten. Na het afdrukken wordt uw foto’s minimaal 24 uur rust gegund, waardoor de pigmenten volledig kunnen worden opgenomen in het papier, en het water wat deze pigmenten draagt volledig is verdampt. Pas daarna worden uw prints gesneden en verzonden, om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen.

SatinGloss

De SatinGloss finish is sterk aanbevolen voor de meeste toepassingen, van expositie al dan niet achter glas tot in luxe albums. Het papier heeft een hoge witheid, wat resulteert in kraakheldere, gedetailleerde afdrukken voor zowel kleur- als zwart/wit prints. Het papier is ongevoelig voor vingerafdrukken in tegenstelling tot de HighGloss-variant. De combinatie met de UltraChrome HDR inkten maakt deze keuze tot de absolute topper!

HighGloss

Speciaal voor toepassingen waarbij een hoogglans-afwerking gewenst is, is de HighGloss finish een prima keuze. Dit papier heeft evenals de SatinGloss dezelfde hoge witheid, maar kan gevoeliger zijn voor vingerafdrukken.

Kies eerst het gewenste formaat en materiaal en ga vervolgens naar stap 2, het uploaden. Afhankelijk van de grootte van uw foto’s en uw internetsnelheid kan het uploaden lang duren. Houd in die tijd dit scherm open! De foto’s die succesvol zijn geupload worden op uw bestellijst geplaatst.

Bestandsformaten

De foto’s mogen maximaal 256MB per stuk zijn. Zorg ervoor dat u zo veel mogelijk pixels meestuurt, zodat de afdrukken tot de kleinste details geproduceerd kunnen worden. U kunt naast het veelgebruikte JPG-formaat ook 8-, 16- of zelfs 32-bits HDR TIFF-bestanden sturen.

Kleurprofielen

Stuur uw foto’s door bij voorkeur met het AdobeRGB kleurprofiel. In ieder geval worden uw foto’s altijd zorgvuldig omgezet naar mijn printer- en papier-kleurprofielen, ongeacht welk profiel uw foto’s hebben.

3 reviews for Lab Print

 1. 5 out of 5

  :

  Ik bestel al geruime tijd prints bij Marcel, en het is steeds perfect in orde! Het zit stevig verpakt en het wordt soms zelfs gebracht als hij in de buurt is met reportages. Top!

 2. 5 out of 5

  :

  Ik doe een opleiding fotografie en ben liefhebber van zwartwitfotografie. Ik ben dan behoorlijk kritisch op de afdrukken omdat veel fotozaken met een bepaalde kleurzweem printen. Marcel heeft toegelicht dat hij zwartwitfoto’s apart afdrukt met alleen zwarte en grijze inkt. Ik heb inderdaad totaal geen kleurzweem meer in mijn prints. Ben erachter gekomen dat het een grote meerwaard heeft als een fotograaf de afdrukken maakt!

 3. 5 out of 5

  :

  Voor een expositie heb ik 25 foto’s af laten drukken van 70 x 100cm op het zijdeglans papier en wilde ze graag opgeplakt hebben op plaatmateriaal van 5mm. Die optie staat er nog niet bij maar het was wel mogelijk. Ik kreeg netjes een prijsopgaaf vooraf en binnen een week had ik alles netjes opgeplakt in huis. De afdrukken zijn perfect. Hebben een hele mooie zachte glans die met spotjes erboven nog steeds de foto goed laten zien zonder felle spiegelingen.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SKU: LABL Category:
5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

 0,62 83,06

Clear
  opnieuw
- +